living the time of shifting from service to creation

Andreea Æ Elefteriu

Cred in oameni si in resursele inepuizabile pe care le au, in lucrurile incredibile,  pe care le fac si in micile minuni care ni se intampla zi de zi.ea 2'

Si mai cred in Louis Armstrong si a lui “What a wonderful world”

The colors of the rainbow, so pretty in the sky
Are also on the faces, of people going by
I see friends shaking hands, sayin’, “How do you do?”
They’re really sayin’, “I love you”

I hear babies cryin’, I watch them grow
They’ll learn much more, than I’ll ever know
And I think to myself
What a wonderful world” 

De formatie medicala, am invatat foarte repede ca indiferent cat ne dorim sa credem sau vrem sa avem lucrurile sub control, ceea ce trebuie sa se intample, se va intampla inevitabil, orice ai face si, uneori, impotriva oricarei logici.

Experienta de peste 15 ani in business nu a facut decat sa confirme cele de mai sus – in ciuda planificarii, a incercarilor de a avea totul sub control, intotdeauna a existat un factor X – neprevazutul (manifestat in diverse forme), care ne influenta activitatea.

In urma cu cativa ani, din curiozitate si din dorinta de a intelege unele intamplari/ coincidente/ fenomene, aparent inexplicabile, am redescoperit si inceput sa studiez o zona a vietii noastre care este numita ezoterica sau paranormala, ajungand intr-un final sa si practic unele tipuri de terapii alternative.

Concluzia mea, dupa anii de studiu, experienta si experimentari, este ca nimic nu este nou, ci trebuie doar redescoperit.

Daca initial am pornit de la cateva nedumeriri, de-a lungul ultimilor ani am avut mii de intrebari la care am gasit raspunsuri, care au generat alte intrebari si asa mai departe.

Una peste alta am devenit din ce in ce mai constienta cu privire la ce nu stiu si din ce in ce mai curioasa sa gasesc raspunsuri.

In timp am invatat ca oamenii, intamplarile si informatiile ajung la tine la cel mai potrivit moment pentru a le trai,  intelege si asimila, drept urmare traiesc fiecare descoperire si experienta cu bucuria si curiozitate unui copil, care de la o secunda la alta descopera noi si noi perspective.

Am reinceput sa-mi ascult intuitia si astfel am ajuns sa primesc acordaje si sa practic Usui Reiki, Huna, Munay Ki, energiile arhanghelilor si ingerilor si alte multe, mai marunte sau mai mari (geometrie sacra, floarea vietii, MerKaBa, Lavander-Silver Flame, Plathinium Ray, etc), secondate toate de studiul coaching-ului, NLP-ului si al descoperirilor stiintifice “new age” ale fizicii cuantice si neurostiintei.

Dincolo de toate astea – va invit sa urmariti blog-ul, sa participati cu comentarii si va astept la workshopurile de dezvoltare personala AMA – ANIMUS – AUDERE.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: