living the time of shifting from service to creation

„Fii liniștit ca tăcerea zorilor, crezi în viitor precum crezi în răsăritul soarelui, contemplă lumea cu ochi senini!” (zicală tibetană)

Vă invităm să descoperim împreună modalități de a privi lumea altfel, de a ne înțelege pe noi și pe ceilalți, de a privi un altfel de răsărit. Vă invităm să ne cunoaștem reciproc și să aflăm cum putem ca împreună să ajungem la armonie fizică, mentală și emoțională. Vom discuta despre sistemul energetic, despre practici străvechi de vindecare a trupului și sufletului, despre armonizarea corpurilor noastre. Vom pune în practică, vom căuta răspunsuri sau, și mai bine, vom naște întrebări.

Cine ești?awaken1
Ce cauți?
Unde te afli?
Poate crezi că știi răspunsurile.

Poate chiar le știi. Poate încă nu te-ai întrebat. Poate n-ai aflat.

În oricare dintre variante, hai la întâlnire și poate că împreună putem descoperi ceva sau altceva. Poate nu, dar ce ai avea de pierdut?

Când?
Vineri, 11 aprilie, la orele 18.30 – 20.30.
Sâmbătă, 12 aprilie, la orele 11.00 – 13.00.
Sâmbătă, 12 aprilie, la orele 15.00 – 17.00.

Poți veni la una sau la mai multe întâlniri. Dar te rugăm să te înscrii completând formularul: https://docs.google.com/forms/d/1Zw59q9peenbHuyIYEmqH43wNOp1gdT1shSc38nyC6tk/viewform .


Sala nu permite decât un număr limitat de locuri și avem nevoie de confirmări pentru a putea organiza o întâlnire potrivită pentru fiecare dintre noi.

Unde?
Str. Năsăud nr. 17 (vis-à-vis de Liberty Mall), București

Cine suntem?
Andreea – Practician Usui Reiki Ryoho, Huna, Angels Therapy
Diana – Practician Prananadi

AMA – ANIMUS – AUDERE, într-o traducere aproximativă: DRAGOSTEA – MINTEA – INDRĂZNEALA. O întreprindere pentru suflet și minte. Citiți mai multe aici: https://amaanimusaudere.wordpress.com/.

Cât costă?

Evenimentele sunt cu intrare liberă, dar o donaţie (dacă vei simți nevoia să o faci și îți place la noi) ne ajută să dezvoltăm, să întreținem spațiul, să îi ajutăm în continuare pe cei care nu își pot permite să plătească și ne încurajează să mergem mai departe.

Advertisements
%d bloggers like this: